Keukenverkoop

Er is geen winkel waar u opstellingen kunt bekijken, maar u krijgt intensieve begeleiding bij het ontwerp en de meest optimale keuze die tegemoet komt aan uw wensen. Praktisch en kostenbewustzijn staan, naast creativiteit, hoog in het vaandel.
De voornaamste leverancier is Störmer Keukens. Deze fabriek levert een zeer hoogwaardige kwaliteit keukenmeubels, waarvan alle laden standaard voorzien zijn van het uitermate comfortabele Blu-Motion systeem. De fabriek is gevestigd in het Duitse Enger.
Uw keuken wordt persoonlijk opgehaald in Duitsland.
Eventueel kunnen ook andere merken geleverd worden, bijvoorbeeld Bribus.

Alle door u gewenste apparatuur kan geleverd worden. Om enkele voorbeelden te noemen: Atag, Etna, Pelgrim, Zanussi, Bosch, Siemens, Boretti. Aan de hand van uw wensen en specifieke omstandigheden wordt advies gegeven over de fabrikant met de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Het werkblad is een belangrijk deel van het aanzicht van uw keuken en is een zeer persoonlijke keuze. Van kunststof tot echt hout en graniet: er is gekozen voor de beste leveranciers: Multiblad (kunststof en massief hout), Real Stone (graniet) en Erbi (glas en beton).

Alle mogelijke accessoires kunnen geleverd worden. Daarbij kunt u denken aan zeeppompjes, roestvrijstaal-cleaner, luxe verlichting en railingsystemen etc. Op de website van mijn hoofdleverancier Doeco vindt u het totale assortiment.

terug